Bolile televiziunii
Hosted by Putfile.com
Ce patim daca ne uitam la televizor

vineri, august 19, 2005
  Iosif Sava

S-au împlinit 7 ani de la moartea lui Iosif Sava. A fost un fundamentalist al muzicii clasice, unul din puţinii fundamentalişti din lume ai cărui adepţi nu încearcă să impună altora punctul lor de vedere. Iosif Sava a vrut să-şi impună punctul de vedere. A folosit toate mijloacele de care dispunea pentru a atrage mai mulţi oameni de partea „muzicii mari”, cum îi plăcea lui să spună.
La seratele muzicale de după 1990, i-a avut ca invitaţi pe cei mai importanţi oameni ai României. Cunoscându-l, sunt convins şi azi că discuţiile pe care le purta aveau, în mintea lui, doar rolul de a câştiga adepţi pentru muzică. Restul era profesionalism.
Nu ştiu alte discuţii televizate, care să fi dobândit, în România, prestigiul Seratelor muzicale.
Amazon.com listează 25 de cărţi ale lui Iosif Sava
Visul lui, al omului care nu a fost niciodată pe un stadion, era să umple stadioanele cu oameni care să se adune acolo ca să asculte Bach.
 
Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home




Blog sub licenta Creative Commons
Creative Commons License




Mai am un blog: Hoinar pe web



ARHIVA
iunie 2005 / iulie 2005 / august 2005 / septembrie 2005 / octombrie 2005 / noiembrie 2005 / ianuarie 2006 / martie 2006 / aprilie 2006 / mai 2006 / noiembrie 2006 / februarie 2007 /







Blogwise - blog directory Pings.ws :: Weblog  Pings, Weblog Directory, Weblog TrackBacks & Weblog Comments. Subscribe with Bloglines
 View My Public Stats on MyBlogLog.com

ŞTIRI-INFORMAŢII


Prognoza meteo
pentru BucureÅŸti