Bolile televiziunii
Hosted by Putfile.com
Ce patim daca ne uitam la televizor

marți, noiembrie 01, 2005
  Ce nu spune Dl. Patriciu la televizor

Cu câtva timp în urmă, Dl Patriciu ceruse să i se concesioneze o conductă de transport a carburanţilor din Dobrogea, pentru ca să poată oferi o reducere nesemnificativă din preţul carburanţilor, atunci când preţul petrolului a depăşit, după uraganul Katrina, 60 dolari pe baril la New York şi la Londra.
De pe situl companiei, aflăm că Grupul Rompetrol a obţinut, pe primele 9 luni ale anului, un profit cu 221% mai mare decât anul trecut.
Petromul a fost acuzat că vinde scump benzina, folosind petrol românesc ieftin.
Nici un post de televiziune şi nici un ziar nu au încercat să afle preţul pe care îl plăteşte Rompetrol pe barilul de petrol.
Greşesc eu, dacă apreciez că, din ştirea care a scăpat din greşeală (e drept cu întârziere) în ziarul Averea, rezultă că Rompetrol a cumpărat barilul nu cu peste 60 ci cu mai puţin de 27 de dolari barilul?
Nici în această perioadă, în care Dl Patriciu e una din cele mai văzute vedete de televiziune, acest subiect nu interesează media Voiculească, LiviuLucistă, Roşca Stănească şi CTPistă care dau tonul în aşa zisele anchete jurnalistico-economice în România.

Să fie doar blondele singura noastră speranţă de a afla ce ne ascund Dl Patriciu şi acoliţii săi?
 
Comments:
Sorin,

Imi place foarte mult ce si cum scrii. Normalizarea in Romania depinde in masura covarsitoare de curatenia din presa, iar aceasta din urma nu se poate face decat daca presa este obligata prin lege sa-si declare proprietarii pana la nivelul persoanelor fizice. Sper ca asta se va intampla cat mai rapid.

Respect,

Numenor
 
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 
Trimiteți un comentariu

<< Home




Blog sub licenta Creative Commons
Creative Commons License




Mai am un blog: Hoinar pe web



ARHIVA
iunie 2005 / iulie 2005 / august 2005 / septembrie 2005 / octombrie 2005 / noiembrie 2005 / ianuarie 2006 / martie 2006 / aprilie 2006 / mai 2006 / noiembrie 2006 / februarie 2007 /







Blogwise - blog directory Pings.ws :: Weblog  Pings, Weblog Directory, Weblog TrackBacks & Weblog Comments. Subscribe with Bloglines
 View My Public Stats on MyBlogLog.com

ŞTIRI-INFORMAŢII


Prognoza meteo
pentru BucureÅŸti