Bolile televiziunii
Hosted by Putfile.com
Ce patim daca ne uitam la televizor

vineri, mai 05, 2006
  Primele crainice ale TVR

Am amintit în alt post că prima crainică a televiziunii a fost Mariana Zaharescu. Era o brunetă frumoasă cu o voce şi o dicţie excelente. Fusese crainică la Radio şi s-a adaptat foarte bine cerinţelor televiziunii. Probabil că noua ei postură a determinat o reverificare a dosarului de origine socială şi i s-or fi descoperit cine ştie ce hibe. Cert este că, după numai câteva luni a fost mutată înapoi la Radio şi apoi dată afară. În locul ei au fost aduse două fete drăguţe, fără vreo pregătire, dar cu dosare corespunzătoare, care au fost şcolite cu termen redus de o crainică de la Radio. Se bâlbâiau frecvent şi erau crispate în faţa camerei. Unul din regizori, parcă David Esrig, încerca să le determine să-şi mascheze crisparea. Una din soluţiile recomandate de Esrig era zâmbetul, la ştirile „bune”.
În toamna anului 1957, Grigore Preoteasa, ministrul român de externe de atunci, ( a cărui fiică a fost prima soţie a lui Adrian Năstase) a murit într-un accident de avion, când se întorcea de la Moscova. În mijlocul ştirii, crainica şi-a adus aminte de indicaţia regizorului şi a trântit un zâmbet seducător. Tovarăşii de la cadre n-au avut de ales şi au fost obligaţi să recurgă la crainice profesioniste. Aşa au venit de la Radio Cleo Stieber şi Georgeta Perlea, care au fost mulţi ani prezenţe simpatizate şi apreciate de public. Pe atunci, programul începea la 7 seara şi dura două-trei ore. Când volumul programelor a crescut, a mai fost angajat, în chip de crainic, Florin Brătescu, o voce remarcabilă şi o prezenţă care fermeca telespectatoarele. Mai târziu a devenit crainică şi Ioana Măgură, care a fugit ulterior din ţară şi a preferat Europa Liberă, Televiziunii Române.
 
Comments:
Ioana Magura nu a fugit din tara,ci a plecat absolut oficial,cu pasaport in regula pentru a fi infiltrata de securitatea romana la Radio Europa libera.Unde a strimbat de la inceput din nas,pe motiv ca birourile crainicilor nu erau la nivelul luxului uluitor pe care il avusese la TVR.S-a consolat numai dupa ce a intrat in patul lui Noel Bernard,mare afemeiat de altfel si ia alungat nevasta de atunci,Sidonia ,tocmai la Paris.Dupa ce s-a vazut noua doamnas Bernard,securista de la TVR,doamna Magura a devenit CEAUSEASCA 2 a respectabilului post de radio,in sensul ca s-a ocupat activ de sectia de cadre a departamentului romanesc.Dan Nutu, ,Dumitru Furdui,Vlad Mugur si toti cei care o "deranjau"erau pur si simplu aruncati pe poarta afara.Total lipsita de caracter,Ceauseasca 2 este in stare sa calce fara sa clipeasca si pe cadavre numai ca sa-si protejeze trecutul securistic si confortul material pe care i l-au adus suptul de la doua oi-secu si prostia lui Bernard.Vom reveni.
 
Au auvut cu sigurnata efectul scontat, dupa ce vezi ca au trecut peste 50 de ani si inca treaba merge, poti spune ca baza a fost indeajuns de consolidata ...
 
Online Products stai tu linistit ca a fost cu siguranta indeajuns de consolidata
 
Ce minciuna gogonata si ce lipsit de caracter sinteti dumneavoastra, cel care ati scris asa ceva neadevarat despre Ioana Magura-Bernard!!!

In plus, sinteti si prost informat pentru ca detaliile pe care le descrieti nu corespund realitatii.

De fapt, dupa cum vorbiti, dumneavoastra sunati ca niste securisti.


 
LASATI PROSTIILE SI BARFA DE DOI LEI DESPRE ACEASTA MARE PREZENTATOARE I. M. BERNARD SUNTETI NISTE COMUNISTI IMPUTITI DE MODA VECHE .DA COMUNIST IMPUTIT A FOST ION ILICI ILIESCU ,CRIMINALUL CU MINERIADA ,MARLANUL BAS ALT CRIMINAL ,SI TOV PROF SAS ,NU NEAMT IOHANIS CARE E PE PUSTII ,PRIN ARATURA ,SI BATE CAMPII CU SASE CASE DOBANDITE ILEGAL SI CU COPII VANDUTI IN CANADA . (GABI IASI )
 
Trimiteți un comentariu

<< Home




Blog sub licenta Creative Commons
Creative Commons License




Mai am un blog: Hoinar pe web



ARHIVA
iunie 2005 / iulie 2005 / august 2005 / septembrie 2005 / octombrie 2005 / noiembrie 2005 / ianuarie 2006 / martie 2006 / aprilie 2006 / mai 2006 / noiembrie 2006 / februarie 2007 /







Blogwise - blog directory Pings.ws :: Weblog  Pings, Weblog Directory, Weblog TrackBacks & Weblog Comments. Subscribe with Bloglines
 View My Public Stats on MyBlogLog.com

ŞTIRI-INFORMAŢII


Prognoza meteo
pentru BucureÅŸti